Nejnovější recenze ze sekce Dětské snacky
![Salvest Põnn BIO křupky pro děti jahoda 20 g](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/249/24982ce91e69ba8bdaeda865cae55439--mmf100x100.jpg)
Salvest Põnn BIO křupky pro děti jahoda 20 g
ValerieK.
Přidáno: 17. prosince 2024
(naposledy upraveno 17. prosince 2024)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
- Krásně se rozpouští
- Ideální tvar
- Chuť
Doporučuji, synovo nejoblíbenější křupky již od 6M
- Děti vždycky na dlouho zabaví a moc jim chutnají.
Děti je milují!
Velmi dobře chutnají, jsou tvrdší. Lepší spíš pro děti které už mají vylezle zuby. Zatím máme dva zuby a malá to jen ozuzlala.
Nedá se koupit všude, tvar akorát do dětské ručičky. Cena vyšší, ale v pořádku
- Syn je miluje, na první zoubky ideální
Moc spokojene mnminko takze i maminka
Zkoušíme pro naše malé dítě zatím sami, mohlo by mu chutnat. Nám chutná, náznak jemné příchuti manga je dobré.
- Skvělé pro dětičky
Vnučce opravdu chutnají, dobře se drží.
Vše perfektní doporučujeme
- buchta přeslazená a náplň bez chuti
,, buchta " není suchá a dusivá jako , je naplněná takovým jakoby pudinkem, který je chutný. Vnouček ho sní celý, kdežto jen makousne, ponimrá a odloží. Všechny příchutě mu chutnají.
Kyselá náplň, vnoučka to nenadchlo, snědli je rodiče
Skvělé sušenky, prckovi chutnají více než jiná značka.
zajímavá chuť.
poměrně drahé.
synovi nechutnají, já je křupu u tv :-)
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »